ارزیابی مجوز HACCP در کارخانجات لبنی و گوشتی توسط ممیزین معاونت غذا و دارو دانشگاه

۱۷ بهمن ۱۴۰۳ | ۱۵:۴۶ کد : ۱۸۸۴۹ اخبار متحرک
تعداد بازدید:۹۷
مجوز HACCP در کارخانجات لبنی و گوشتی توسط ممیزین معاونت غذا و دارو دانشگاه ارزیابی شد
ارزیابی مجوز HACCP در کارخانجات لبنی و گوشتی توسط ممیزین معاونت غذا و دارو دانشگاه

مجوز HACCP سیستمی نظام مند است که به کسب و کارهایی که در زنجیره مواد غذایی فعالیت می کنند، کمک می کند تا خطرهای ویژه و اقدام های لازم برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی را شناسایی و کنترل کنند.

 


نظر شما :