جلسه هم اندیشی جهت تدوین و پیاده سازی روشهای نوین کاهش قند ،نمک و چربی در محصولات غذایی
جلسه هم اندیشی جهت تدوین و پیاده سازی روشهای نوین کاهش قند ،نمک و چربی در محصولات غذایی که در راستای کاهش ابتلا به بیماریهای غیر واگیر که ارتباط با نوع رژیم غذایی دارمی باشد برگزار شد

این جلسه با ارائه نقطه نظرات کارشناسی و علمی توسط مدیران و کارشناسان ادارات نظارت بر مواد غذایی معاونت های غذا و دارو قطب 1کشوری به میزبانی دانشگاه بابل برگزار گردید
در این جلسه بازدید از کارخانجات پیشرو در ارائه محصولات با محوریت کاهش قند و نمک و چربی صورت پذیرفت.
نظر شما :