به گزارش روابط عمومی دانشگاه

ارتقای توان آزمایشگاه‌های معاونت بهداشتی دانشگاه در مقابله با بیماری‌های میکروبی منتقله از راه آب و غذا

۲۰ مرداد ۱۴۰۴ | ۰۷:۵۰ کد : ۲۰۹۴۷ اخبار متحرک
تعداد بازدید:۹۰
برنامه مهارت‌سنجی آزمایشگاه‌های معاونت بهداشتی دانشگاه با همکاری آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت در زمینه مواجهه با بیماری‌های میکروبی منتقله از راه آب و غذا برگزار شد.
ارتقای توان آزمایشگاه‌های معاونت بهداشتی دانشگاه در مقابله با بیماری‌های میکروبی منتقله از راه آب و غذا

دکتر رودباری معاون بهداشتی دانشگاه در این باره اظهار داشت:
هر ساله با توجه به مخاطرات انتقال بیماری‌های میکروبی به‌ویژه در زمان بازگشت زائران مراسم اربعین حسینی این معاونت برنامه‌های مهارت‌سنجی و آموزش مستمر پرسنل را برگزار می‌کند تا آمادگی لازم برای شناسایی و پاسخ به موارد مشکوک بیماری فراهم شود که  این اقدامات نقش مؤثری در پیشگیری از بروز اپیدمی‌های احتمالی در کشور و منطقه ایفا می‌کند.

وی افزود:
تمرین‌های عملی به ارتقای توان تخصصی کارکنان آزمایشگاه‌ها و افزایش هماهنگی بین بخش‌های مختلف آزمایشگاهی کمک می‌کند. استمرار این برنامه‌ها برای حفظ سطح آمادگی و پاسخ سریع در مواجهه با تهدیدات بهداشتی امری حیاتی است.

دکتر رودباری اشاره نمود که تلاش برای ارتقای مهارت‌ها و آمادگی آزمایشگاه‌ها باید به صورت مستمر و در سطح حوزه آزمایشگاه‌های معاونت بهداشتی دنبال شود تا خدمات سلامت با کیفیت و بدون وقفه به مردم ارائه گردد.

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علوم پزشکی شاهرود بیماری‌های میکروبی منتقله آب و غذا مهارت‌سنجی مرجع سلامت وزارت بهداشت آزمایشگاه


نظر شما :