به گزارش روابط عمومی دانشگاه

برنامه‌ریزی برای استقبال از نودانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

۱۷ شهریور ۱۴۰۴ | ۱۱:۳۵ کد : ۲۱۱۹۹ اخبار متحرک
تعداد بازدید:۱۲۹
مدیران معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود دوشنبه به‌منظور برنامه‌ریزی برای استقبال هرچه بهتر از دانشجویان نوورود این دانشگاه در زمان نام‌نویسی تشکیل جلسه دادند.
برنامه‌ریزی برای استقبال از نودانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

نشست شورای مدیران معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با حضور دکتر محبوبه خواجه معاون فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.

در این نشست درخصوص زمان، مکان و چگونگی نام‌نویسی حضوری دانشجویان ورودی مهر و همچنین اطلاع‌رسانی گسترده و آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان و خانواده‌های آنان با دانشگاه و روند ثبت‌نام بحث و تبادل نظر شد. اجرای برنامه‌های جانبی و پذیرایی از خانواده‌ها به‌منظور ایجاد فضایی خاطره‌انگیز و رفع خستگی خانواده‌های دانشجویان غیربومی در طول سفر خود به شاهرود از دیگر پیشنهادات مطرح شده در این جلسه بود.

همچنین در این نشست معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود به تشریح وظایف این معاونت در توسعه ورزش همگانی در بین اساتید، کارکنان و دانشجویان و نیز ترویج ازدواج دانشجویی طبق تأکیدات ریاست دانشگاه به عنوان تکالیف اختصاصی این مجموعه علمی پرداخت و از مدیران این معاونت خواست موارد یاد شده را در اولویت کارهای خود قرار دهند.

دکتر خواجه بر ضرورت آمادگی تمامی واحدها برای رویارویی با بحران‌های احتمالی نیز تأکید کرد و گفت: هر حوزه باید با اجرای برنامه‌ای جامع و منسجم در زمینه مدیریت بحران، نقاط قوت و ضعف، فرصت‌ها و تهدیدها را شناسایی کرده و برای رفع نیازهای خود برنامه‌ریزی کند.

وی در بخش دیگر صحبت‌های خود از مدیران خواست برای شناسایی دانشجویان مستعد در زمان نام‌نویسی نوورودها تمهیداتی داشته باشند.

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علوم پزشکی شاهرود معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود استقبال


نظر شما :