به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه

گزارش اقدامات صورت گرفته توسط معاونت محترم توسعه مدیریت و‌ منابع دانشگاه در دوران جنگ تحمیلی

۳۱ فروردین ۱۴۰۵ | ۰۹:۴۴ کد : ۲۳۳۲۱ اخبار متحرک
تعداد بازدید:۷۷
دکتر کاظم رحیمی ضمن تشکر و قدردانی از زحمات شبانه روزی همه کارکنان دانشگاه و تیم ملی سلامت که بی وقفه مشغول ارایه خدمت به همشهریان و مهمانان عزیز سایر شهرها هستند، در مصاحبه با روابط عمومی دانشگاه مطرح نمود:
گزارش اقدامات صورت گرفته  توسط معاونت محترم توسعه مدیریت و‌ منابع دانشگاه در دوران جنگ تحمیلی

با تلاش‌های شبانه‌روزی همکاران محترم در ستاد و واحدهای تابعه، یک ماه کارانه  در موعد مقرر (۱۲ اسفندماه) در سامانه کشوری بارگزاری شد و پس از تایید نهایی در سامانه کشوری محب برای پرداخت به ذینفع، با چند روز تأخیر و در تاریخ ۱۷ اسفندماه پرداخت شد. با برنامه ریزی انجام شده و مساعدت وزارت متبوع مقرر است به محض دریافت اعتبارات لازم تا ۲ کارانه دیگر هم پرداخت شود. 

خوشبختانه حقوق اسفندماه همراه با یک ماه اضافه‌کار کامل بارگزاری و پرداخت شد. این پرداختها بر اساس آخرین احکام شامل احکام طبقه‌بندی مشاغل کارکنان محترم تبصره ۴، کارکنان محترم شاغل در مناطق محروم و اعضای محترم هیأت علمی انجام شد که از این نظر جزء دانشگاه‌های پیشرو بوده ایم.  

بازخرید مرخصی بازنشستگان عزیز تا بهمن ماه ۱۴۰۴ انجام شده است؛ در حالی که پیش از این حدود ۱۴ ماه در انتظار پرداخت بود و گفتنی است پاداش بازنشستگی این عزیزان که تا پایان ۱۴۰۳ بازنشست شده اند نیز در مرحله پرداخت قرار دارد. 

با پیگیری‌های نظام پرستاری و تعامل ایجاد شده، محاسبات مربوط به تعطیلی پنجشنبه‌ها و اعمال ضریب ۱.۵ انجام و بعد از تامین اعتبار لازم پرداخت خواهد شد. 

حق التدریس اعضای محترم هیات علمی مربوط به نیمسال اول سال تحصیلی جاری بر اساس دستورالعمل جدید مصوب هیات امنای دانشگاه محاسبه و پرداخت شد. 

در حوزه بهداشت، پرداخت P4Q و کارانه تیم سلامت (با ورژن جدید)، محاسبه و پرداخت شد به نحوی که کاملا به روز می باشد و 80% کارانه اسفند نیز پرداخت شده است. 

تمام مطالبات افراد و شرکتها مربوط به غذا، دارو و تجهیزات با تلاش شبانه روزی همکاران در واحدهای مختلف پرداخت شد. 

همزمان با موارد ذکر شده بالا پروژه‌های عمرانی دانشگاه با سرعت در حال پیشرفت است تا هرچه سریع‌تر افتتاح و مورد استفاده برای خدمت رسانی بهتر قرار گیرد.


( ۱ )

نظر شما :