مشاور معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی :
مشارکت اعضای هیات علمی دانشگاه ها می تواند به مطالعات کوهورت کمک شایانی نماید.
دکتر پوستچی مجری کشوری پرشین کوهورت گفت :طرح پایش سلامت کارکنان به عنوان بخشی از کوهورت پرشین در بسیاری از دانشگاه های سراسر کشور در حال اجراست و وزارت بهداشت مسؤولیت پیگیری اجرای مصوبات شورای عالی سلامت را برعهده دارد، که در قالب اجرای مطالعه همگروهی سلامت کارکنان انجام خواهد داد.
مشاور معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت یان داشت :کوهورت پرشین تمام بیماری ها را می پوشاند و همه اعضای هیات علمی و محققان می توانند از این اطلاعات استفاده کنند.
وی با اشاره به آغاز مطالعات کوهورت پرشین از سال ۲۰۱۳ تصریح کرد: این مطالعات قرار بود در ابتدا در قالب سه کوهورت پنج هزار نفری باشد و بعد با توجه به پیوستن دانشگاه های بیشتر به این طرح به پنج کوهورت ۱۰هزار نفری تبدیل شد و درنهایت اکنون ۲۰۰ هزار نفر را زیر پوشش دارد.
مجری کشوری کوهورت پرشین افزود: این طرح شامل پنج کوهورت بزرگسالان، چشم، نوجوانان، سالمندان و کارکنان است.
پوستچی با بیان اینکه انجام کارهای پژوهشی در دانشگاه می تواند نگرانی اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را برای یافتن سوژه های تحقیقاتی برطرف کند، تصریح کرد: در کوهورت گلستان دستکم ۳۵ دانشجوی دکتری کارهای تحقیقاتی خودرا بر اساس این مطالعات انجام دادند و البته نمی توان اطلاعات کوهورت را در اختیار هر پزوهشی قرار داد و باید یک کمیته مرکزی برای بررسی پروپوزال ها در دانشگاه تشکیل شود.
نظر شما :