اعلام زمابندی رقابت‌های بانوان در جشنواره قرآنی وزارت بهداشت

۲۱ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۸:۵۲ کد : ۲۵۱۱۱ اخبار و رویدادها اخبار متحرک
تعداد بازدید:۶۳
رقابت‌های بخش آوایی بانوان در سی‌اُمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت طی روزهای ۲۰ و ۲۱ شهریورماه با حضور ۳۸۵ متسابق در ۱۲ رشته به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برگزار می‌شود.
اعلام زمابندی رقابت‌های بانوان در جشنواره قرآنی وزارت بهداشت

به گزارش خبرنگار اعزامی ایکنا به شاهرود، مرحله نهایی بخش آوایی سی‌اُمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در بخش بانوان طی روز‌های ۲۰ و ۲۱ شهریورماه ۱۴۰۵ به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود آغاز می‌شود و روز یکشنبه ۲۲ شهریورماه با برگزاری مراسم اختتامیه به کار خود پایان می‌دهد. 

در روز ۲۰ شهریورماه، متسابقان در دو نوبت صبح و بعدازظهر به رقابت با یکدیگر می‌پردازند. برنامه نوبت صبح از ساعت ۸:۳۰ تا ۹:۵۰ با برگزاری رقابت در رشته‌های قرائت ترتیل، حفظ ۱۰ جزء، حفظ سه جزء، دعاخوانی و بخش تیمی آغاز می‌شود. از ساعت ۱۰:۱۰ تا ۱۱:۴۵ نیز رقابت‌های همین رشته‌ها ادامه می‌یابد و علاوه بر آن متسابقان رشته مداحی و دعاخوانی نیز به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.

در نوبت بعدازظهر این روز، از ساعت ۱۴:۴۵ تا ۱۶:۱۵ رقابت در رشته‌های قرائت ترتیل، قرائت تحقیق، حفظ ۱۰ جزء، حفظ ۲۰ جزء، حفظ سه جزء، مداحی و بخش تیمی برگزار می‌شود. از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۸:۳۰ نیز رقابت در همین رشته‌ها ادامه می‌یابد و علاوه بر آن شرکت کنندگان رشته‌های سخنوری و حفظ پنج جزء نیز به رقابت یا یکدیگر می‌پردازند.

اعلام زمابندی رقابت‌های بانوان در جشنواره قرآنی وزارت بهداشت

روز ۲۱ شهریورماه، رقابت‌ها در نوبت صبح با رشته‌های قرائت تحقیق، حفظ ۲۰ جزء، حفظ پنج جزء، سخنوری و بخش تیمی آغاز می‌شود. در این بازه زمانی رقابت شرکت کنندگان جامانده در رشته‌های دعاخوانی و مداحی نیز برگزار خواهد شد. در ادامه برنامه نوبت صبح شاهد رقابت شرکت کنندگان در همین رشته‌ها خواهیم بود. همچنین در این بازه زمانی رقابت شرکت کنندگان در رشته‌های سخنوری و ترجمه‌خوانی نیز برگزار خواهد شد.

در نوبت بعدازظهر نیز از ساعت ۱۴:۴۵ تا ۱۶:۱۵ رقابت‌های حفظ یک جزء، حفظ کل، حفظ پنج جزء، ترجمه‌خوانی و تیمی برگزار شده و پس از استراحت و پذیرایی، از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۸:۳۰ ادامه رقابت‌ها در رشته‌های حفظ یک جزء، حفظ کل، حفظ پنج جزء، ترجمه‌خوانی و تیمی انجام می‌شود.

بخش آوایی بانوان با حضور ۳۸۵ شرکت کننده در سه گروه استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در رشته‌های مختلف برگزار می‌شود، از جمله رشته‌های بخش آوایی بانوان می‌توان به قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ کل قرآن، حفظ ۲۰ جزء، حفظ ۱۰ جزء، حفظ پنج جزء، حفظ سه جزء، دعاخوانی، مداحی، سخنوری، ترجمه‌خوانی و بخش تیمی اشاره کرد.

کلیدواژه‌ها: برگزیدگان سی‌امین جشنواره قرآنی وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود


نظر شما :