به گزارش روابط عمومی دانشگاه:
برگزاری کارگاه آموزشی با ضوابط بخش تغذیه و رژیم های غذایی بیمارستانی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه :کارگاه آموزشی با ضوابط بخش تغذیه و رژیم های غذایی بیمارستانی روز دوشنبه چهارم شهریور ماه هم زمان با گرامیداشت هفته دولت و روز کارمند باحضور بیش از ۱۰۰نفر از کارشناسان و پرستاران مراکز درمانی در سالن سلامت دانشگاه برگزار شد.
در این کارگاه فاطمه حسین پور کارشناس تغذیه دانشگاه هدف از برگزاری این دوره را همبستگی بیشتر کارشناسان تغذیه و پرستاران در مراقبت از بیمار دانست.
حسین پور گفت: تغذیه در بهبود وپیشگیری از وخیم تر شدن بیماری ،اثربخشی داروها، کوتاه شدن مدت بستری بیمار ،افزایش سیستم ایمنی، تحمیل بار هزینه کمتر به مراکز درمانی و بیمار نقش موثری دارد .
مباحث این کارگاه شامل : آشنایی با ضوابط بخش تغذیه بیمارستان ،نسخه های اعتبار بخشی تغذیه، رژیم های غذایی بیمارستانی و تداخل دارو و غذا می باشد.
نظر شما :