به گزارش روابط عمومی دانشگاه:

برگزاری کارگاه آموزشی با ضوابط بخش تغذیه و رژیم های غذایی بیمارستانی

۰۴ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۲ کد : ۳۰۰۷ اخبار متحرک
تعداد بازدید:۱۶۵۴
به گزارش روابط عمومی دانشگاه :کارگاه آموزشی با ضوابط بخش تغذیه و رژیم های غذایی بیمارستانی روز دوشنبه چهارم شهریور ماه هم زمان با گرامیداشت هفته دولت و روز کارمند باحضور بیش از ۱۰۰نفر از کارشناسان و پرستاران مراکز درمانی در سالن سلامت دانشگاه برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی با ضوابط بخش تغذیه و رژیم های غذایی بیمارستانی

 در این کارگاه فاطمه حسین پور کارشناس تغذیه  دانشگاه  هدف از برگزاری این دوره را  همبستگی بیشتر  کارشناسان  تغذیه و پرستاران در مراقبت از بیمار دانست.

حسین پور گفت: تغذیه در بهبود وپیشگیری از وخیم  تر شدن بیماری ،اثربخشی داروها، کوتاه شدن مدت بستری بیمار ،افزایش سیستم  ایمنی،  تحمیل بار هزینه کمتر به مراکز درمانی و بیمار نقش موثری دارد .

مباحث این کارگاه شامل : آشنایی با ضوابط بخش تغذیه بیمارستان ،نسخه های  اعتبار بخشی تغذیه، رژیم های غذایی بیمارستانی و تداخل دارو و غذا می باشد.

 

کلیدواژه‌ها: ضوابط بخش تغذیه رژیم های غذایی بیمارستانی کارگاه آموزشی


( ۱ )

نظر شما :