به مناسبت هفته ملی غذا

برگزاری کارگاه آموزشی در دبستان دخترانه شهید بهرامی روستای حسین آباد کالپوش از توابع شهرستان میامی توسط معاونت غذا و دارو

توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو صورت گرفت
۰۱ آبان ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۳ کد : ۳۳۴۸ اخبار متحرک
تعداد بازدید:۲۰۹۹
به گزارش روابط عمومی دانشگاه :برگزاری کارگاه های آموزشی در دبستان دخترانه شهید بهرامی روستای حسین آباد کالپوش از توابع شهرستان میامی و پیشگیری از مسمومیتها به مناسبت هفته ملی غذا توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برگزار گردید.
برگزاری کارگاه آموزشی در دبستان دخترانه شهید بهرامی روستای حسین آباد کالپوش از توابع شهرستان میامی توسط معاونت غذا و دارو

در این کارگاه مهندس خوش گفتار کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه درخصوص آشنایی با برچسب اصالت کالاهای سلامت محور، نشانگر رنگی تغذیه ای، ضرورت کاهش مصرف قند، نمک و چربی مطالبی را ارائه نمود.

اعظم السادات منتظری کارشناس امور دارویی دانشگاه  ضمن آشنایی دانش آموزان با انواع اشکال دارویی و نحوه مصرف آنتی بیوتیک ها بر ضرورت کامل نمودن دوره درمان و عمل به دستورات پزشک تجویز کننده داروها تاکید نمود.

در این کارگاه دانش آموزان دبستان دخترانه شهید بهرامی روستای حسین آباد کالپوش با راه های پیشگیری از مسمومیت های غذایی و دارویی و مسمومیت ناشی از گاز مونوکسید کربن و معرفی آنتی بیوتیک ها و نحوه مصرف منطقی آنها ،آشنایی با شپش سر و راه های پیشگیری و درمان آن آشنا شدند.

همچنین معاونت غذا ودارو دانشگاه با پذیرایی بسته های صبحانه سالم، لوازم التحریر مندرج به پیامهای آموزشی ، برگزاری مسابقه وتقدیر  از برندگان شرکت کننده در مسابقه به کارگاه یک روزه خود پایان دادند

 

 

کلیدواژه‌ها: کارگاه آموزشی روز جهانی غذا دانشگاه علوم پزشکی شاهرود کاهش مصرف قند


نظر شما :