به مناسبت هفته ملی غذا
برگزاری کارگاه آموزشی در دبستان دخترانه شهید بهرامی روستای حسین آباد کالپوش از توابع شهرستان میامی توسط معاونت غذا و دارو
توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو صورت گرفت
در این کارگاه مهندس خوش گفتار کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه درخصوص آشنایی با برچسب اصالت کالاهای سلامت محور، نشانگر رنگی تغذیه ای، ضرورت کاهش مصرف قند، نمک و چربی مطالبی را ارائه نمود.
اعظم السادات منتظری کارشناس امور دارویی دانشگاه ضمن آشنایی دانش آموزان با انواع اشکال دارویی و نحوه مصرف آنتی بیوتیک ها بر ضرورت کامل نمودن دوره درمان و عمل به دستورات پزشک تجویز کننده داروها تاکید نمود.
در این کارگاه دانش آموزان دبستان دخترانه شهید بهرامی روستای حسین آباد کالپوش با راه های پیشگیری از مسمومیت های غذایی و دارویی و مسمومیت ناشی از گاز مونوکسید کربن و معرفی آنتی بیوتیک ها و نحوه مصرف منطقی آنها ،آشنایی با شپش سر و راه های پیشگیری و درمان آن آشنا شدند.
همچنین معاونت غذا ودارو دانشگاه با پذیرایی بسته های صبحانه سالم، لوازم التحریر مندرج به پیامهای آموزشی ، برگزاری مسابقه وتقدیر از برندگان شرکت کننده در مسابقه به کارگاه یک روزه خود پایان دادند
نظر شما :