به گزارش روابط عمومی دانشگاه:

ارزیابی بهداشتی واحدهای تولید کننده مواد غذایی در شاهرود

بازرسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از واحدهای تولید مواد غذایی تحت پوشش این دانشگاه بازرسی و روند تولیدات این واحدها را ارزیابی کردند.
۰۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۸ کد : ۳۳۸۹ اخبار متحرک
تعداد بازدید:۱۷۰۲
به گزارش روابط عمومی دانشگاه :دکتر سولماز میرزامحمدی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت : در بازرسی از واحدهای تولید مواد غذایی مواد اولیه، فرمولاسیون ها، میزان چربی و قند فرآورده های غذایی و الصاق نشانگر رنگی بر روی مواد غذایی ارزیابی می شود.
ارزیابی بهداشتی واحدهای تولید کننده مواد غذایی در شاهرود

به گفته میرزامحمدی، تمامی محصولات تولیدی در کارخانه های مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود دارای نشانگرهای رنگی هستند.
58 کارخانه تولید کننده مواد غذایی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در شهرستان های شاهرود و میامی فعالیت می کنند که تاکنون 400 پروانه بهداشتی و ساخت و تولید و بهره بردای برای محصولات این واحدهای تولیدی صادر شده است.

 

کلیدواژه‌ها: بهداشتی تولید کننده مواد غذایی بازرسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود


نظر شما :