معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت:

سبک زندگی خود را در شرایط حاد باید تغییر داد

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۲۲:۲۶ کد : ۴۳۶۲ کووید۱۹
تعداد بازدید:۱۱۱۶
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در خصوص شرایط زندگی کرونایی در کشور گفت: باید در شرایطی که مشکلی حاد، جامعه داخلی و حتی جهانی را درگیر کرده است، سبک زندگی خود را تغییر داد و البته باید تلاش کرد که روال و امور عادی زندگی دچار تغییرات زیادی نشود. به واقع افرادی موفق‌تر هستند که به سرعت برای خود در چنین شرایطی برنامه‌ریزی می‌کنند و با توجه به تهدیدها و فرصت‌های ایجاد شده زندگی خود را پیش می‌برند.
سبک زندگی خود را در شرایط حاد باید تغییر داد

به گزارش وبدا، دکتر سیما سادات لاری در خصوص وضعیت کشور در شرایط کرونایی و انتظاری که از جوانان دانشجو در این شرایط می‌رود، گفت: باید این نکته را پذیرفت که زندگی غم و شادی را در کنار هم دارد. تاریخ در خصوص شرایط افرادی که قبل از ما بودند، زندگی کردند و اکنون نیستند روایت می‌کند، این‌که همیشه حوادث، بلایا، اتفاقات تلخ و شیرین در دوران زندگی این افراد نیز وجود داشته است. این موضوع در زندگی شخصی ما نیز صادق است یعنی در حالی که زندگی برای همه در جریان است گاهی اتفاقات تلخ و شیرین بسیار تاثیرگذاری در زندگی ما رخ می‌دهد.

وی با بیان این‌که در این میان فردی که هوش اجتماعی بالایی داشته باشد خود را با شرایط به سرعت وقف می‌دهد، تصریح کرد: در شرایط شیوع ویروس کرونا، حفظ سلامت روح مانند سلامت جسم دارای اهمیت بسیاری است که بر این اساس من به دانشجویان عزیزمان در دانشگاه‌های علوم پزشکی و به جوانان چند توصیه دارم، ابتدا این‌که باید به مرور در برابر برخی مشکلات کنار آمد یعنی باید در شرایطی که مشکلی حاد، جامعه داخلی و حتی جهانی را درگیر کرده است، سبک زندگی خود را تغییر داد و البته باید تلاش کرد که روال و امور عادی زندگی دچار تغییرات زیادی نشود، به واقع افرادی موفق‌تر هستند که به سرعت برای خود در چنین شرایطی برنامه‌ریزی می‌کنند و با توجه به تهدیدها و فرصت‌های ایجاد شده زندگی خود را پیش می‌برند.

معاون فرهنگی و دانشجوی وزارت بهداشت با بیان این‌که در شرایط شیوع ویروس کرونا ارزش فضای مجازی بیش از همیشه دیده شد، تصریح کرد: کرونا موجب شد کمبودهای ما در این فضا مشخص شود زیرا به عینه همه می‌بینیم که ممکن است شرایطی ایجاد شود که ما بیش از همیشه نیازمند این فضا برای پیشبرد اهداف خود در حوزه‌های مختلف باشیم. البته باید خداوند را شاکر بود زیرا جوانان ما نشان دادند در این زمینه بسیار موفق بوده و با سرعت حرکت می‌کنند.

لاری با بیان این‌که شرایط چنین باقی نخواهد ماند و بر اساس آموزه‌های دینی، نگاه اسلام و آن‌چه تاریخ به ثبت رسانده بعد از هر سختی گشایشی است، اظهار داشت: در مدت زمانی که کرونا در ایران و جهان شایع شده است، خانواده‌ها بیش از هر زمان دیگری خانواده شده‌اند، به نحوی که شرایطی برای بیشتر با هم بودن، یکدیگر را دیدن و گفت‌وگو کردن ایجاد شد، در حالی که تا قبل از این اتفاق فرصتی برای این حضور وجود نداشت.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت اضافه کرد: در این مدت فرصت خوبی ایجاد شد برای رشد فرهنگ کتاب‌خوانی، پرداختن به کتاب و خواندن این دنیای عمیق و پر محتوا، تماشای فیلم‌های خوب نیز در این مدت بیشتر شده است، بسیاری در این مدت آموختن زبان دوم خود را تقویت و فرصتی برای ارتقای زبان‌آموزی پیدا کردند. در بحران کرونا مهربانی‌ها بیشتر و همدلی‌ها رشد پیدا کرد و گذشت‌های فراوانی از سوی افراد متمکن‌ نسبت به افراد دارای شرایط مالی دشوارتر دیده شد.

وی با تاکید بر این نکته که دنیا اکنون با کرونا درگیر است و نمی‌شود در این شرایط نشست و تنها نگرانی، استرس و اضطراب خود را بالاتر برد، بیان داشت: باید خود را مطابق با این شرایط تغییر داد و با حفظ سلامت جسم خود تلاش کرد تا از نظر روحی کاری با خود نکنیم که کرونا بتواند بر جسم ما تاثیر بگذارد زیرا ایمنی بدن در برابر این ویروس نقش مهمی دارد.

لاری ماه مبارک رمضان را فرصت خوبی برای ساختن خود در برابر مشکلات زندگی از جمله شرایط ایجاد شده در کشور دانست و گفت: در این ماه انسان به دلیل روزه‌داری و نخوردن و نیاشامیدن تلاش می‌کند ارتباطات معنوی خود را قوی‌تر و مراقبت‌های معنوی خود را بیشتر کند تا نتیجه این نخوردن و نیاشامیدن را از دست ندهند.

وی با بیان این‌که در کنار درس گرفتن از مشکلات بزرگی چون معضل کرونا باید الگوهای زندگی خود را تغییر داده و دست به بازنگری بزنیم، بیان داشت: در این ماه فکر کردن به افراد نیازمند و برقراری ارتباط با خداوند دارای اهمیت بسیاری است. در این ماه از خداوند بخواهیم در برابر این بیماری همه مردم جهان و ایران اسلامی عزیز را محافظت و هر چه سریعتر این بلا از سر انسان‌های جهان باز کن


نظر شما :