حضور نماینده مردم شهرستانهای شاهرود و میامی در چهاردهمین همایش دانشجویی دانش و تندرستی

حضور نماینده مردم شهرستانهای شاهرود و میامی در چهاردهمین همایش دانشجویی دانش و تندرستی

۰۷ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۱:۰۷ کد : ۴۵ اخبار متحرک
تعداد بازدید:۲۹۱۹
دکتر سید حسن حسینی شاهرودی نماینده مردم شهرستانهای شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی در چهاردهمین همایش دانشجویی دانش و تندرستی در شاهرود با محوریت دیابت به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود حضور پیدا کردند. دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی:کشور نیازمند کار اقتصادی در حوزه سلامت است، امروز می‌بایست سرمایه‌های انسانی و مادی به سمت ارتقای سلامت کشور حرکت کند.
حضور نماینده مردم شهرستانهای شاهرود و میامی در چهاردهمین همایش دانشجویی دانش و تندرستی

دکتر سید حسن حسینی شاهرودی نماینده مردم شهرستانهای شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی در چهاردهمین همایش دانشجویی دانش و تندرستی در شاهرود با محوریت دیابت به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود بیان داشت: با اشاره به سیاست هاى ابلاغى در برنامه ششم کلیه برنامه توسعه کلان باید پیوست سلامت داشته باشد چرا که پیوست سلامت  می تواند مشخص کند یک طرح چه اثری بر سلامت جسمی، روحی و روانی مردم خواهد داشت.

دکتر حسینی با بیان اینکه مسائلی در حوزه سلامت توسط دولت در سیاست های کلی برنامه ششم توسعه که رهبر معظم انقلاب به ریاست جمهوری ابلاغ کرد، گنجانده شود لذا بر طبق این سیاست های ابلاغی دست یابی به رتبه اول منطقه در علم و فناوری و تثبیت جایگاه علمی ایران در منطقه و جهان بسیار مهم است.

دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کشور نیازمند کار اقتصادی در حوزه سلامت است، گفت: امروز می‌بایست سرمایه‌های انسانی و مادی به سمت ارتقای سلامت کشور حرکت کند.

نماینده مردم شهرستانهای شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تامین منابع مالی پایدار برای بخش سلامت و توسعه کمی و کیفی بیمه های سلامت، افزایش بهبود کیفیت در ایمنی و مراقبت های جامع و یکپارچه سلامت در قالب شبکه بهداشتی درمانی منطبق بر نظام سطح بندی در کنار نظام ارجاع در حال اجرا هستند اما باید تقویت شوند، ابراز داشت: همه دستگاه های اجرایی مجاز هستند علاوه بر اعتبارات پژوهشی که ذیل دستگاه در قوانین بودجه سالانه منظور شده، حداقل دو درصد از اعتبارات هزینه ای خود را برای امور پژوهشی توسعه فناوری اختصاص دهند که این امر می تواند تحول زا باشد اما در سال های اخیر به آن توجهی نشده است.

وی با اشاره به سرعت علم در جهان طی یک دهه اخیر و رتبه شانزدهم ایران در این حوزه، در ادامه تصریح کرد:  ۲۵کشور دنیا ۸۵درصد تولید علم را به خود اختصاص داده اند و ایران در رده های بالا می درخشد در مقالات آی اس آی نشان می دهد که رشد ارائه مقاله بسیار رشد داشته است و هم اکنون در راس کشورهایی هستیم که در تولید علم نقش آفرینی می کنند.

شایان ذکراست علوم پایه پزشکی-علوم بالینی پزشکی-دندانپزشکی و داروسازی-فیزیوتراپی وعلوم توانبخشی-آمار و اپیدمیولوژی-اخلاق پزشکی و اخلاق در پژوهش-علوم پرستاری و مامایی وعلوم بهداشت، تغذیه و پیراپزشکی از محورهای این همایش است .

گفتنی است در این همایش از۱۳۲مقاله دریافتی ۴۹ مقاله پذیرش شد که۱۷ مقاله به بصورت سخنرانی و ۳۲ مقاله به صورت پوستر طی دو روز برگزاری این همایش  ارائه می شود که ۱۳ داور دانشجو و ۲۵ داور عضو هیات علمی روی این مقالات داوری می کنند

کلید واژه ها: چهاردهمین همایش دانشجویی دانش و تندرستی دیابت


نظر شما :