سفره سلامت به مناسبت روز جهانی غذا
برگزاری سفره سلامت به مناسبت روز جهانی غذا توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه
در این مراسم مهندس بسطامی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه هدف اصلی از گرامیداشت این روز را افزایش آگاهی عمومی پیرامون چالشهای غذا و تغذیه و تشویق مردم دنیا به انجام اقداماتی برای ریشه کنی گرسنگی دانست.
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه حفظ و ارتقاء سلامت مبنی بر ضرورت کاهش مصرف قند، نمک ،چربی – نشانگرهای رنگی غرفه ها تغذیه ای – برچسب اصالت – مبارزه با قاچاق کالا و ترویج و معرفی نشان ایمنی و سلامت عنوان نمود و افزود:روز جهانی غذا چنان چه از نام آن پیدا است، اهمیت غذا به عنوان مهمترین منبع تامینکنندهی انرژی و نیاز انسان است.
مهندس بسطامی به آموزش روش های شناسایی محصولات قاچاق و ناسالم و نیز آشنایی با برچسب نشانگر رنگی تغذیه در بین دانش آموزان ابتدایی پرداخت و پس از طرح سوالاتی در این زمینه، به افراد برگزیده جوایزی اهدا نمود.
در این مراسم علاوه بر صبحانه سالم، ۲۳۰ عدد بسته غذایی شامل حبوبات، لبنیات و خرما جهت خانواده دانش آموزان و پکیج آموزشی شامل مداد رنگی، دفترچه یادداشت، خودکار و خط کش و برنامه درسی در بین دانش آموزان مدرسه دخترانه میلاد توزیع گردید.
گفتنی است این مراسم از ۶ دانش آموز برگزیده در مسابقه نقاشی با محوریت تغذیه سالم با دیدگاه کاهش نمک، قند و چربی در زندگی روزانه تجلیل شدند.
نظر شما :