به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه

برگزاری جلسه ستاد استانی پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا ویروس

۱۶ مهر ۱۳۹۹ | ۱۷:۱۶ کد : ۵۱۵۸ اخبار متحرک
تعداد بازدید:۲۰۹۱
دکتر رضا چمن، رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شاهرود در جلسه ستاد استانی پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا ویروس روز چهارشنبه شانزدهم مهرماه سال جاری بیان داشت : از ابتدای همه گیری کرونا تاکنون تقریبا هشت هزار نفر با علائم مشکوک به کرونا به مراکز درمانی تحت مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود مراجعه نموده اند.
برگزاری جلسه ستاد استانی پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا ویروس

دکتر چمن گفت :از این تعداد بیش از یک هزار و ۹۶۰ نفر در بخش های اختصاصی کرونا در بیمارستان امام حسین (ع) شاهرود بستری شدند.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شاهرودافزود: ۳۰ درصد از بستری شدگان به دلیل ابتلا و یا احتمال ابتلا به کرونا ویروس در بیمارستان امام حسین (ع) از خدمات آی سی یو استفاده کردند.

وی بیان داشت : تعداد مثبت قطعی ابتلا به کرونا ویروس در مناطق تحت مدیریت دانشگاه علوم‌ پزشکی شاهرود یک هزار و ۹۳۰ نفر است که از این تعداد ۱۰۹ نفر جان باختند.

دکتر چمن اظهار داشت : اکنون ۹۰ نفر در بخش های اختصاصی بیماران کرونا ویروس در بیمارستان امام حسین (ع) شاهرود بستری هستند.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شاهرود گفت:  براساس پژوهش میدانی انجام شده از سوی دانشگاه علوم‌پزشکی شاهرود، ۷۰ درصد از مردم شهرستان های شاهرود و میامی برای جلوگیری از شیوع کرونا ویروس از ماسک استفاده می کنند که اگر چه در مقایسه با بررسی های صورت گرفته در دیگر مناطق کشور این شاخص نسبتا خوب است ولی انتظار داریم که مشابه برخی کشورهای اروپایی به بالای ۹۰ درصد برسد.

دکتر چمن تاکید نمود: ازدحام، تجمع و تراکم جمعیت در مجالس، محافل و آیین های مختلف بطور مشخص در افزایش آمار ابتلا به کرونا در جامعه تاثیر قابل توجهی داشته است.

ایشان تصریح نمودند: ۳۵۶ بازدید از مدارس شاهرود و میامی در راستای رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی انجام شد که نتایج ارزیابی ها نشان می دهد که ۹۶ درصد از دانش‌آموزان برای مقابله کرونا ویروس از ماسک استفاده می کنند و در ۹۰ درصد مدارس دستورالعمل های بهداشتی رعایت می شود و در ۹۶ درصد مدارس دسترسی مناسب به آب و مایع دستشویی فراهم است.

دکتر چمن گفت :براساس تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، ۷۱ درصد از کلاس های مدارس در مناطق روستایی شرق استان به صورت حضوری و در مناطق شهری این آمار ۵۱ درصد است که لازم است برای کاهش تراکم و ازدحام خصوصا در مناطق شهری باز هم درصد کلاس های حضوری بیش از این کاهش یابد.

دکتر چمن گفت: نظارت بر روند انجام محدودیت‌ها و رعایت پروتکل ها بر عهده دستگاه تخصصی مربوط باشد.
رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شاهرود افزود: فرایند نصب  دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان امام حسین(ع)درحال انجام است و برای بیمارستان بهار هم در هفته آینده نهایی می شود.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شاهرود تصریح نمود:در ماه های گذشته ۱۷ تخت آی سی یو به تخت های موجود بیمارستان های شاهرود اضافه شد که با پیگیری های انجام شده ۱۴ تخت آی سی یو دیگر هم به ظرفیت خدمات رسانی بیمارستان امام حسین(ع) اضافه می شود.

وی بیان داشت :دورکاری کارکنان ادارات که دارای بیمارهایی خاص هستند و پر خطر محسوب می شوند در دستور کار قرار گیرد و برای خدمت رسانی به مردم در دستگاه های خدماتی همچون شهرداری ها و... از رویه های اینترنتی و الکترونیکی نوبت دهی استفاده شود و دورکاری حداقل یک سوم کارکنان دستگاه‌های اجرایی و لااقل برای یک دوره زمانی یک ماهه در استان پیشنهاد می‌شود.
 

کلید واژه ها: جلسه ستاد استانی مناطق روستایی شرق استان به دکتر چمن دانشگاه علوم پزشکی شاهرود شیوع کرونا ویروس آی سی یو


( ۵ )

نظر شما :