رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود خبر داد:

بیش از۱۰ مرکز تحقیقاتی در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود مشغول فعالیت می باشند.

۱۶ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۳:۲۸ کد : ۷۷۴ اخبار متحرک
تعداد بازدید:۳۸۱۶
به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر چمن رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود درچهارمین روز از دهه فجر و نشست خبری با اصحاب رسانه اعلام کرد: بیش از ۱۰ مرکز تحقیقاتی در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود مشغول فعایت می باشند .

دکتر چمن با بیان این مطلب که در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ۱۷۶۴ دانشجو در ۷ مقطع تحصیلی و۲۴ رشته مشغول تحصیل می باشند افزود :با اینکه در اسفند ماه ۱۳۸۶ این مجموعه به دانشگاه ارتقا یافت شتاب توسعه و پیشرفت به خصوص در حوزه آموزش از سایر دانشگا ه های علوم پزشکی بیشتر بوده است به گونه ای که هم اینک دانشجویان این دانشگاه در ۳رشته در  مقطع دستیار تخصصی بالینی، ۳رشته در مقطع دکتری تخصصی علوم پایه  (Ph.D )،۵  رشته در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته،۱ رشته در مقطع MPH،۱ رشته در مقطع دکتری پزشکی ،۹ رشته در مقطع کارشناسی و ۲ رشته در مقطع کاردانی مشغول به تحصیل می باشند.

دکتر چمن همچنین خاطر نشان کرد: در حال حاضر سه خوابگاه دانشجویی فعال و دایر می باشند و نیز دو خوابگاه دانشجویی با مجموع ظرفیت ۶۰۰ نفر در حال احداث داریم که پیشرفت فیزیکی ۳۰ و ۶۸ درصد دارند .

رییس دانشگاه بیان داشت: در حال حاضر ۷۰ پروژه عمرانی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی شاهرود و در دو شهرستان میامی و شاهرود در حال اجر است که عمدتا پیشرفت فیزیکی ۴۰ تا ۸۰ درصد دارند.

وی در ادامه سخنان خود تشریح کرد: که پروژه پلی کلینیک تخصصی شاهرود ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با به بهره برداری این پروژه در آینده شاهد  تحول مطلوب در ارائه خدمات تخصصی سرپایی خواهیم بود ولیکن در حال حاضر با فعال سازی کلینیک تخصصی در کنار بیمارستان بهار  بخش عمده ای از مشکلات مردم در مراجعات سرپایی برای دریافت خدمات تخصصی رفع می گردد.

دکتر چمن با اشاره به عملیات اجرایی پروژه های دانشگاه علوم پزشکی شاهرود افزود:  ۵۶ پروژه با مشارکت وزارت بهداشت، استانداری و دانشگاه علوم پزشکی در دو شهرستان میامی و شاهرود در حال اجراست که با اتمام این پروژه ها بخش عمده ای از مشکل کمبود فضای فیزیکی حل خواهد شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود اظهار داشت: ۶۴  خانه بهداشت، ۲۷ مرکز بهداشتی درمانی و ۱۶ پایگاه سلامت در بخش بهداشت مشغول خدمت رسانی هستند که به نسبت جمعیت تحت پوشش توزیع مناسبی دارند.

دکتر چمن بیان داشت: تغییر سیمای سلامت و افزایش شیوع و بروز بیماریهای غیر واگیر و کاهش چشمگیر بیماریهای عفونی و واگیردار در جمعیت تحت پوشش این دانشگاه کاملا بارز و مشهود است به گونه ای که در جمعیت تحت پوشش این دانشگاه  تقریبا ۱۰ درصد افراد بالای ۳۰ سال  دیابت دارند و ۲۰ درصد افراد بالای ۳۰ سال از پرفشاری خون رنج می برند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره به بهبود شاخص های سلامت در این دانشگاه در مقایسه با متوسط کشور گفت: کاهش چشمگیر میزان مرگ و میر کودکان زیر یکسال به حدود ۱۱ در هزار تولد زنده و میزان مرگ و میر نوزادان به کمتر از ۸ در هزار تولد زنده از دستاوردهای ارزشمند دانشگاه علوم پزشکی شاهرود محسوب می گردند.

دکتر چمن در این نشست خبری تصریح کرد: مهمترین انتظار ما از رسانه ها ترویج سبک زندگی سالم و نهادینه نمودن فرهنگ خود مراقبتی است .

وی در تعریف خود مراقبتی گفت خود مراقبتی عبارت است از مجموعه فعالیت هایی که فرد بصورت داوطلبانه، آگاهانه، مسئولانه و هوشمندانه در جهت حفظ، بهبود و ارتقای سلامت خود و اطرافیان بکار می گیرد.

دکترچمن ازافتتاح یک پایگاه اورژانس۱۱۵ شهری در ایام دهه فجر خبر داد و گفت : با افتتاح و بهره برداری از این پایگاه مجموع تعداد پایگاه های اورژانس  115جاده ای و شهری به ۲۰ پایگاه می رسد.

 وی در پایان این نشست اشاره نمود : براساس تکالیف ابلاغ شده توسط هیات امنای دانشگاه در راستای بین المللی سازی فعالیت های خوبی آغاز شده و توسعه همه جانبه آموزش و پژوهش به موازات ارتقای کیفیت خدمات بهداشت و درمان چشم انداز روشنی را نوید می دهد.

.

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علوم پزشکی شاهرود نشست خبری درچهارمین روز از دهه فجر


( ۳ )

نظر شما :