به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود
تحویل یک دستگاه HPLC به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو
با تلاش و پیگیریهای مستمر و معاونت غذا و دارو و همکاری معاونت توسعه، دستگاه HPLC که نقش مهمی در پیشبرد ایمنی و سلامت غذا در حوزه تحت پوشش دانشگاه خواهد داشت تحویل معاونت غذا و دارو گردید.
این دستگاه از طریق هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران تامین و به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی تحویل گردید.
قابل توجه است که این دستگاه جهت تشخیص و اندازه گیری باقیمانده سموم، نگهدارنده ها و مواد فرایندی کارسینوژن مانند بنزوات، سولفات، آکریل آمید، تیانین، HMF و ... جهت کنترل سلامت و ایمنی مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.
نظر شما :