به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود
تجلیل از رییس آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود
در این گردهمایی دکتر دارایی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو کشور از مدیران پرتلاش آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور تقدیر کرد که در این بین، از مهندس مهندس طیبه جواهری ،رییس آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود به عنوان مدیر پرتلاش آزمایشگاه کنترل مواد غذایی سطح ۳ کشور، حائز مقام برتر شد.
گفتنی است آزمایشگاه کنترل مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه به عنوان آزمایشگاه مرجع در سطح شهرستان شاهرود با مساحتی بالغ بر ۵۰۰متر مربع دارای بخش های مختلف میکروبیولوژی، شیمی، تقلبات و ارگانولپتیک می باشد. که براساس الزامات ایزو ۱۷۰۲۵ در راستای پایش و کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی جهت حفظ سلامت و ایمنی عموم مردم گام برمی دارد.
لازم به ذکر است این آزمایشگاه مجهز به پیشرفته ترین دستگاه های آنالیز مواد غذایی شامل HPLC، اسپکتوفتومتر، پلاریمتر، رفرکتومتر و انکوباتور 2 CO، هود لامینار, ... می باشد.
نظر شما :