بازرسی مشترک معاونت غذا و دارو و کارگروه آرد و نان شهرستان از کارخانه تولید آرد و نانوایی های شاهرود

به منظور تشدید و تداوم برررسی ها از کیفیت آرد و نان سطح شهرستان شاهرود، گشت مشترکی به دعوت نماینده جهاد کشاورزی و با همراهی نماینده معاونت غذا و دارو برگزار و از نانوایی های سطح شهرستان شاهرود بازرسی شد. به علاوه از آرد مصرفی نانوایی ها جهت بررسی کیفیت خبازی آردهای موجود نمونه های لازم تهیه گردید. در ادامه از واحد تولیدی آرد سرچشمه نیز بازدید بعمل آمده و از ماده اولیه و محصول نهایی واحد تولیدی به عنوان تنها تولید کننده آرد در شهرستان علیرغم نمونه گیری های مداوم و منظم اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو، نمونه تهیه گردید. همچنین از خط تولید کارخانه، انبار مواد اولیه و محصولات و آزمایشگاه واحد تولیدی نیز بازدید شد.
![]() |
![]() |
نظر شما :