برگزاری کارگاه آموزشی کلیات میکروبیولوژی مواد غذایی و الزامات GLP جهت مسئولین فنی در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو

آزمایشگاه کنترل غذا ودارو در راستای تقویت بنیه علمی و بهبود کیفیت محصولات تولیدی کارخانجات شهرستان مبادرت به برگزاری کارگاه آموزشی کلیات میکروبیولوژی مواد غذایی و الزامات GLP جهت مسئولین فنی نمود. این دوره از تاریخ 5 مهر ماه به مدت دو روز برای بیش از 20 نفر در آزمایشگاه کنترل معاونت غذا ودارو برگزار گردید.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
نظر شما :