برگزاری فعالیت آموزشی فرهنگی به مناسبت هفته غذا به همت همکاران پرتلاش مدیریت نظارت بر فرآورده های خوراکی و آشامیدنی

۲۹ مهر ۱۴۰۴ | ۲۲:۳۷ کد : ۲۱۷۲۳ اخبار لیست اخبار اخبار سلامت تصویر
تعداد بازدید:۱۷
برگزاری فعالیت آموزشی فرهنگی به مناسبت هفته غذا به همت همکاران پرتلاش مدیریت نظارت بر فرآورده های خوراکی و آشامیدنی

به مناسبت هفته غذا، همکاران پرتلاش مدیریت نظارت بر فرآورده های خوراکی و آشامیدنی، در روز سه شنبه 29 مهر کارگاه آموزشی را در دبستان بانو مینو خواجه برگزار نمودند. در این کارگاه سرکار خانم مهندس نظریان و خانم مهندس توغانی در خصوص نحوه شناسایی اصالت کالاهای سلامت محور، بررسی اطلاعات تغذیه ای و تشخیص غذاهای مضر و مفید با توجه به برچسب اطلاعات تغذیه ای به زبان قابل فهم و درک برای کودکان با ترغیب و افزایش انگیزه یادگیری با ابزار پاداش و تشویق توضیحات مفیدی ارائه نمودند.

شایان ذکر است، کارشناسان نظارت بر کیفیت مواد غذایی در معاونت غذا و دارو، همواره در برگزاری کارگاه های آموزشی دبستان ها و دبیرستان ها با ایجاد فضای شاد و استفاده از مهارتهای آموزشی در نقش یک مربی با تجربه به شایستگی نکات پراهمیت سلامتی را برای افزایش آگاهی و دانش نسل آینده جهت داشتن جامعه ای سالم  و آگاه ارائه می نمایند.

      

       

 

 

کلیدواژه‌ها: هفته غذا در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شاهرود


نظر شما :