برگزاری فعالیت آموزشی فرهنگی به مناسبت هفته غذا به همت همکاران پرتلاش مدیریت نظارت بر فرآورده های خوراکی و آشامیدنی
به مناسبت هفته غذا، همکاران پرتلاش مدیریت نظارت بر فرآورده های خوراکی و آشامیدنی، در روز سه شنبه 29 مهر کارگاه آموزشی را در دبستان بانو مینو خواجه برگزار نمودند. در این کارگاه سرکار خانم مهندس نظریان و خانم مهندس توغانی در خصوص نحوه شناسایی اصالت کالاهای سلامت محور، بررسی اطلاعات تغذیه ای و تشخیص غذاهای مضر و مفید با توجه به برچسب اطلاعات تغذیه ای به زبان قابل فهم و درک برای کودکان با ترغیب و افزایش انگیزه یادگیری با ابزار پاداش و تشویق توضیحات مفیدی ارائه نمودند.
شایان ذکر است، کارشناسان نظارت بر کیفیت مواد غذایی در معاونت غذا و دارو، همواره در برگزاری کارگاه های آموزشی دبستان ها و دبیرستان ها با ایجاد فضای شاد و استفاده از مهارتهای آموزشی در نقش یک مربی با تجربه به شایستگی نکات پراهمیت سلامتی را برای افزایش آگاهی و دانش نسل آینده جهت داشتن جامعه ای سالم و آگاه ارائه می نمایند.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |






نظر شما :