دومین همایش سراسری مدیران متناظر فرآورده های طبیعی،سنتی ،مکمل و شیرخشک به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی یزد برگزار شد.

۱۲ آبان ۱۴۰۴ | ۱۷:۵۶ کد : ۲۱۸۹۷ اخبار لیست اخبار اخبار سلامت تصویر
تعداد بازدید:۱۳
دومین همایش سراسری مدیران متناظر فرآورده های طبیعی،سنتی ،مکمل و شیرخشک به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی یزد برگزار شد.

شرکت نماینده معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در دومین همایش سراسری مدیران متناظر فرآورده های طبیعی،سنتی ،مکمل و شیرخشک به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد 7 و 8 آبان ماه 1404

دومین همایش سراسری مدیران متناظر فرآورده های طبیعی،سنتی و مکمل و شیر خشک که در یزد به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شده است با سخنرانی ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، دکتر نوری شادکام آغاز شد، دکتر نوری شادکام در سخنان خود با تأکید برنقش مؤثر و رو به رشد حوزه فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک در ارتقای سلامت جامعه، بر تداوم حمایت‌ها و تقویت تعامل میان سازمان غذا و دارو و دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور تأکید کرد.
وی خواستار ساماندهی هرچه بهتر فرآیند تولید، توزیع و تسهیل دسترسی ایمن و علمی به این فرآورده‌ها شد و ابراز امیدواری کرد که برگزاری چنین نشست‌هایی زمینه‌ساز تقویت همکاری‌های بین‌بخشی و بهبود سیاست‌گذاری‌های ملی در این حوزه باشد.در ادامه، دکتر فرهاد حبیبی، قائم‌مقام ریاست سازمان غذا و دارو، ضمن تشریح خط‌مشی اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک، محورهای اصلی این خط مشی را شامل موارد زیر عنوان کرد: ارتقای سلامت جامعه از طریق توسعه فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک،تضمین دسترسی پایدار و عادلانه به این فرآورده‌ها با حفظ استانداردهای ملی و جهانی، ایجاد و تقویت اعتماد عمومی به تولید داخلی همراه با نظارت دقیق و مستمر.
دکتر حبیبی با اشاره به عملکرد فراتر از اهداف تعیین‌شده اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک در سال ۱۴۰۳، این موفقیت را حاصل تلاش و هم‌افزایی تمامی مدیران کارشناسان این حوزه دانست و بر لزوم نظارت مؤثرتر، آموزش نیروهای بومی، و گسترش تعامل میان بخش خصوصی و دانشگاهی تأکید کرد و این امر را زمینه‌ساز رشد پایدار صنعت فرآورده‌های طبیعی و ارتقای سلامت عمومی جامعه دانست.

دکتر شهرام شعیبی، مدیرکل فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک، با بیان تاریخچه شکل‌گیری این اداره کل از بدو تأسیس در سال ۱۳۹۱، به اهداف اصلی تشکیل آن اشاره کرد. وی از جمله اهداف محوری را ساماندهی وضعیت شیرخشک‌های موجود در کشور و ایجاد شبکه توزیع رسمی و یکپارچه در سطح ملی عنوان نمود.همچنین، با توجه به تنوع فراوان فرآورده‌های طبیعی و سنتی و ظرفیت اقلیمی ویژه ایران در زمینه گیاهان دارویی، ساماندهی و نظارت مؤثر بر این حوزه‌ها از دیگر اهداف تأسیس اداره کل اعلام شد.دکتر شعیبی در ادامه اظهار داشت: «علیرغم کاهش نرخ موالید در سال‌های اخیر، مصرف شیرخشک در کشور روند افزایشی داشته است و ضروری است بررسی دقیق علل این موضوع در دستور کار جدی کارشناسان قرار گیرد.»وی همچنین از افزایش قابل توجه تولید و صادرات فرآورده‌های طبیعی و سنتی در سال‌های اخیر خبر داد و این روند را نشان‌دهنده پویایی و رشد صنعتی کشور در این حوزه دانست.در پایان سخنان خود، دکتر شعیبی به ارائه آمار مقایسه‌ای از روند فعالیت‌ها و شاخص‌های عملکردی اداره کل از سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۳ پرداخت و ضمن تحلیل این داده‌ها، بهبود چشمگیر شاخص‌های تولید، نظارت و صادرات را حاصل برنامه‌ریزی و همکاری میان دانشگاه‌ها، بخش خصوصی و سازمان غذا و دارو عنوان کرد.
در بخشی از این همایش، مراسم اهدای تندیس و لوح تقدیر ارزیابی عملکرد مدیران متناظر فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک کشور در سال ۱۴۰۳ انجام  شد که در این مراسم، مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، البرز و گیلان به‌عنوان رتبه‌های برتر کشوری معرفی و تقدیر شدند و دانشگاه علوم پزشکی البرز به‌عنوان کلان‌منطقه آمایشی برتر کشور در این حوزه معرفی شدند.

 

کلیدواژه‌ها: همایش سراسری مدیران متناظر فرآورده های طبیعی،سنتی ،مکمل و شیرخشک به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی یزد


نظر شما :