به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان دوره ۵۱ آزمون دستیار تخصصی سال ۱۴۰۳

۱۸ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۲:۲۱ کد : ۱۷۱۹۶ اطلاعیه ها
ضمن عرض تبریک و خیرمقدم به پذیرفته شدگان محترم پنجاه و یکمین دوره آزمون دستیار تخصصی به اطلاع می رساند، پذیرفته شدگان محترم می بایست با در دست داشتن مدارک مندرج ذیل در یکی از روزهای دوشنبه مورخ ۱۴۰۳/۶/۱۹ الی چهارشنبه مورخ ۱۴۰۳/۶/۲۱ جهت ثبت نام به آدرس ذیل مراجعه نمایند.

شاهرود- ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود- طبقه فوقانی ساختمان دانشکده پزشکی- واحد تحصیلات تکمیلی دانشگاه (اتاق ۴۲۵)- تلفن تماس ۳۲۳۹۵۰۰۵-۰۲۳

(شروع دوره از ساعت ۸ صبح روز شنبه مورخ ۱۴۰۳/۷/۱در واحد آموزش مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امام حسین(ع) می باشد)

*توجه:

-عدم ثبت نام در موعد مقرر به منزله انصراف قطعی از تحصیل می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام:

1-اصل و تصویر تمام صفحات شناسنامه ۲ سری.

2-اصل و تصویر کارت ملی (پشت و رو) ۲ سری.

3-عکس جدید ۴×۳پشت نویسی شده (خواهران با پوشش اسلامی کامل) 8 قطعه.

4-اصل و تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا معافیت موقت پزشکی (با ذکر مدت اعتبار).

5-اصل و تصویر دانشنامه یا گواهی موقت دکترای پزشکی عمومی.

6-اصل و تصویر پروانه دائم دکترای پزشکی عمومی.

7-اصل و تصویر پایان طرح یا معافیت از طرح نیروی انسانی.

8-نامه تسویه حساب از صندوق رفاه دانشجویان گروه پزشکی.

9-اصل و تصویر گواهی صلاحیت بالینی دوره پزشکی عمومی (مختص فارغ التحصیلان شهریور ۱۳۹۶و بعد از آن)

10-اصل و تصویر (۲ نسخه کپی) آخرین حکم استخدامی رسمی یا پیمانی (جهت کارمندان).

11-نامه موافقت بدون قید و شرط با ثبت نام و ادامه تحصیل از محل کار (جهت کارمندان).

12-حکم مأموریت آموزشی یا مرخصی سالانه بدون حقوق از محل کار (جهت کارمندان).

13-تصویر کارنامه اولیه؛ دریافتی از سایت مرکز سنجش وزارت بهداشت با ذکر نمره و رتبه کل و رتبه در سهمیه.

سند تعهد محضری: (جهت تنظیم سند تعهد در زمان ثبت نام حضوری توضیحات لازم ارائه می گردد).

پذیرفته شدگان محترم جهت سپردن تعهد در معیت نمایندگان حقوقی یکی از دانشگاه های علوم پزشکی در یکی از دفاتر اسناد رسمی حاضر، و مطابق با سهمیه قبولی نسبت به سپردن تعهد محضری اقدام نمایند. پس از تنظیم سند تعهد، سند تنظیمی از دفترخانه اخذ، و به همراه مدارک ذیل در موعد ثبت نام به واحد تحصیلات تکمیلی دانشگاه تحویل گردد.

1-اصل سند تعهد محضری و یک نسخه کپی.

2-مدارک ضامنین (۲ نفر): (کپی برابر اصل آخرین حکم کارگزینی (سال جاری)، تصویر آخرین فیش حقوقی، تصویر کارت ملی و شناسنامه)

*توجه: ضامنین می بایست از کارکنان رسمی/ پیمانی شاغل دولت (با سابقه زیر ۲۰ سال) باشند.