روز جهانی ایمنی غذا

۱۷ خرداد ۱۴۰۴ | ۱۰:۱۴ کد : ۲۰۲۷۵ اخبار لیست اخبار اخبار سلامت تصویر
تعداد بازدید:۹۴
روز جهانی ایمنی غذا

روز جهانی ایمنی غذا هر ساله در ۷ ژوئن، با شعار "ایمنی غذا، سلامت جامعه، آینده پایدار" برگزار می شود. هدف این رویداد جهانی، افزایش آگاهی درباره اهمیت ایمنی مواد غذایی و کاهش بیماریهای ناشی از غذای ناسالم است.  

از جمله اهداف اصلی این روز در سال ۲۰۲۵ عبارتند از:  
- ترویج شیوه های تولید و توزیع غذای سالم در سراسر جهان  
- تشویق به همکاری بین المللی برای مقابله با چالشهای ایمنی غذایی  
- آموزش مصرف کنندگان درباره انتخاب و نگهداری صحیح مواد غذایی  
- کاهش خطرات ناشی از آلودگیهای شیمیایی و میکروبی در زنجیره غذایی  
- حمایت از سیاستگذاریهای مؤثر برای تضمین ایمنی غذا در کشورهای در حال توسعه  

سازمان جهانی بهداشت (WHO) و سازمان خواربار و کشاورزی (FAO) از کشورها می خواهند با اجرای برنامه های آموزشی و نظارتی، گامی بلند در جهت تأمین غذای سالم برای همه بردارند.

 

 

کلیدواژه‌ها: روز جهانی ایمنی غذا معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شاهرود


نظر شما :