برگزاری کارگاه آشنائی با روند راه اندازی و طراحی کارخانجات مواد غذایی و روند دریافت مجوزهای لازم جهت عرضه محصولات تولیدی
در این کارگاه که به منظور آشنایی علاقه مندان به فرآوری، تولید و بسته بندی محصولات غذایی و کشاورزی و به همت معاونت پژوهشی دانشگاه برای اعضای محترم هیات علمی و پژوهشگران برگزار گردید، کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو، خانم ها مهندس مدنی و نظریان، درخصوص جزئیات طراحی و راه اندازی کارخانه و یا کارگاه تولید، فرآوری و بسته بندی مواد غذایی،آشامیدنی و نیز آرایشی و بهداشتی، نحوه دریافت پروانه های بهداشتی بهره برداری و ساخت توضیحات کاملی ارائه دادند. با عنایت به استقبال خوب شرکت کنندگان از مطالب و موضوعات مطرح شده در این کارگاه، مقرر گردید با هماهنگی ریاست محترم مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه نسبت به برگزاری کارگاههای مشابه جهت اعضاء واحدهای فناور و پژوهشگران این حوزه همکاری لازم صورت پذیرد.
ادامه مطلب