به مناسبت روز جهانی غذا برگزار شد.

به همت همکاران واحد تغذیه بیمارستان و هم زمان با 24 مهرماه، ویژه برنامه های روز جهانی غذا در مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی امام حسین (ع) دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برگزار شد. فاطمه حسین پور مسئول واحد تغذیه بیمارستان گفت: هدف از گرامیداشت این روز جلب توجه بیماران و پرسنل این مرکز در زمینه ترویج الگوی تغذیه صحیح یعنی رعایت دو اصل تنوع و تعادل در برنامه غذایی و نقش غذای ایمن با مواد مغذی با ارزش در تقویت سیستم ایمنی و سلامتی بهتر است. روز جهانی غذا هر سال موضوع متفاوتی را به عنوان شعار در نظر گرفته است. موضوع امسال “دست در دست هم برای غذایی بهتر و آینده ی بهتر” است. همه در زنجیره ی جهانی غذا نقش داریم، تغییر از همین جا آغاز می شود: از انتخاب های آگاهانه بهتر، از کاهش هدر رفت و از تغذیه سالم تر برای خود و خانواده هایمان.
نظر شما :