واحد تغذیه و رژیم درمانی
معرفی واحد تغذیه بیمارستان
نام واحد :تغذیه و رژیم درمانی
شماره تماس : (داخلی3330)
نام مسئول واحد : فاطمه حسین پور
مدرک تحصیلی : کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی
سابقه کار : بالغ بر ۲5 سال
عنوان پست : کارشناس مسئول تغذیه و رژیم درمانی
تامین، حفظ و ارتقاء سلامت تغذیه ای بیماران بستری به عنوان بخشی از روند درمان بیماران ، از طریق اجرای مداخلات و مراقبت های تغذیه ای ، آموزش و ارائه مشاوره غذایی به بیماران و همراهان ایشان ،تهیه و توزیع غذای بیماران و پرسنل شاغل در هر شیفت و در نهایت نظارت بر حسن اجرای برنامه ی فوق الذکر از جمله وظایف این بخش می باشد.
این واحد خدمات خود را در قالب پنج قسمت ( آشپزخانه، بازرسی، آمار، آموزش و واحد مشاوره تغذیه و رژیم درمانی بیماران بستری ارائه می دهد.
1- آمار
برآورد مقدار مواد اولیه مورد نیاز جهت سفارش صبحانه، ناهار و شام روزانه و همچنین به روز رسانی و ثبت آمار غذای درخواستی از طریق این واحد انجام می گردد.
2- آشپزخانه
تهیه و توزیع در حدود 3000 پرس غذا اعم از صبحانه، ناهار و شام روزانه بیمار، همراه و پرسنل و حدود 40 لیتر فرمولوی گاواژ از طریق این واحد انجام می پذیرد.
3- بازرسی
نظارت بر عملکرد و حسن انجام کار در تهیه و توزیع غذا از نظر نیروی انسانی، بهداشت، کیفیت و کمیت مواد اولیه و غذای طبخ شده از طریق این واحد انجام می گیرد.
4- مشاوره تغذیه و رژیم درمانی
این قسمت خدمات بالینی خود را به دو صورت ارائه می دهد.1- کلیه بیماران بستری در بخش های مراقبت های ویژه به صورت روزانه و روتین مورد ارزیابی قرار گرفته و همچنین نوع و حجم مایع گاواژ دریافتی با توجه به وضعیت تغذیه بیمار ارزیابی شده و سفارش تهیه و توزیع آن به واحد آشپزخانه داده می شود. 2- جهت سایر بخش های بالینی بیمارستان نیز ارائه خدمات در زمینه مشاوره تغذیه در صورت درخواست از طرف پزشک معالج صورت می گیرد.
5- آموزش
بررسی توانمندیهای شغلی و نیازهای حرفه ای وغیر حرفه ای آموزشی کارکنان در بخش تغذیه بالینی و انجام هماهنگی های لازم به منظور برگزاری برنامه های آموزشی مرتبط و همچنین انجام توصیه های آموزشی در زمینه تغذیه و رژیمهای درمانی به بیمارن ترخیصی از جمله وظایف این واحد می باشد.
معرفی پرسنل واحد تغذیه بالینی:
فاطمه حسین پور |
کارشناس ارشد تغذیه - مسئول واحد |
محمد رضا علیپوری | کارشناس تغذیه - کارشناس مشاوره تغذیه و رژیم درمانی |
سید رضا حسینیان | کارشناس ارشد صنایع غذایی - کارشناس ناظر خدمات غذایی |
علی رضا حاج قاسمی |
سر آشپز واحد |
صادق خلیل آبادی | متصدی بخش غذا - اتوماسیون تغذیه |