ویژه برنامه های روز جهانی غذا در بیمارستان امام حسین (ع) شاهرود
هدف از گرامی داشت این روز جلب توجه بیماران و پرسنل این مرکز در زمینه ترویج الگوی تغذیه صحیح یعنی رعایت دو اصل تنوع و تعادل در برنامه غذایی و نقش غذای ایمن با مواد مغذی با ارزش در تقویت سیستم ایمنی و سلامتی بهتر است.
به همت همکاران واحد تغذیه بیمارستان و هم زمان با 24 مهرماه، ویژه برنامه های روز جهانی غذا در مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی امام حسین (ع) دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برگزار شد. فاطمه حسین پور مسئول واحد تغذیه بیمارستان گفت: هدف از گرامی داشت این روز جلب توجه بیماران و پرسنل این مرکز در زمینه ترویج الگوی تغذیه صحیح یعنی رعایت دو اصل تنوع و تعادل در برنامه غذایی و نقش غذای ایمن با مواد مغذی با ارزش در تقویت سیستم ایمنی و سلامتی بهتر است. شعار امسال (1401) روز جهانی غذا : روز جهانی غذا هر سال موضوع متفاوتی را به عنوان شعار برای تمرکز بر مناطقی که نیاز به اقدام و ارائه یک هدف مشترک دارند، در نظر گرفته است. موضوع امسال “غذای ایمن تر، سلامتی بهتر” است. دسترسی به غذای ایمن برای سلامت و رفاه مردم، حیوانات و محیط زیست ضروری است. تنها زمانی که غذا بی خطر باشد، می توانیم از ارزش غذایی آن و فواید روانی و اجتماعی مشترک یک وعده غذایی بی خطر بهره مند شویم |
نظر شما :