اخبار متحرک - آرشیو

برگزاری جلسه کمیته اخلاق در پژوهش‌های زیست‌پزشکی دانشگاه

جلسه کمیته اخلاق در پژوهش‌های زیست‌پزشکی دانشگاه با حضور دکتر امامیان سرپرست دانشگاه و اعضای کمیته برگزار شد. این جلسه با هدف بررسی اصول اخلاقی در پژوهش‌های زیست‌پزشکی و تصویب طرح‌های تحقیقاتی پیشنهادی تشکیل شد.

ادامه مطلب
به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه

آیین تکریم و معارفه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه معاون جدید تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با حضور دکتر امامیان سرپرست دانشگاه ،حجت الاسلام و المسلمین باغشنی مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه ،اعضای هیات رییسه ،رؤسای دانشکده ها به همراه تعدادی از اساتید و کارمندان و همچنین دکترحسن پور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه صنعتی شاهرود در سالن سلامت این دانشگاه یکشنبه ۳۰ دی ماه سال جاری برگزار شد و دکترحسین ابراهیمی ، به عنوان معاون تحقیقات و فناوری جدید دانشگاه معرفی و از زحمات دکتر گرمابی قدردانی شد.

ادامه مطلب
به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه

تشخیص زودهنگام سرطان؛ مهم‌ترین عامل کاهش هزینه‌ها و افزایش شانس بهبود

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه، در کمیته فنی پویش ملی مبارزه با سرطان اظهار داشت: سرطان یکی از مهم‌ترین چالش‌های بهداشت عمومی در قرن بیست‌ویکم است که با تغییرات سلولی در یک فرآیند چندمرحله‌ای ایجاد می‌شود.

ادامه مطلب

زمان رزرو بلیط استخر

به استحضار همکاران گرامی می‌رساند؛ با توجه به راه اندازی سامانه تربیت بدنی دانشگاه؛ از ساعت ۹ صبح مورخ ۱۴۰۳/۱۰/۳۰ امکان رزرو بلیط استخر برای بهمن ماه سال جاری در سامانه تربیت بدنی محیا می باشد.

ادامه مطلب