ارزشیابی سال ۱۳۹۹ در حوزه تحقیقات و فناوری رتبه چهارم را در بین دانشگاه های تیپ ۳
دکتر شهربانو گلی مدیر توسعه پژوهش، ارزیابی تحقیقات و هماهنگی مراکز تحقیقاتی در این گزارش افزود: این ارزیابی هر ساله در محورهای تولید دانش، علم و فناوری و ساختار تحقیقات و فناوری، محور اثرگذاری پژوهش (جدید) صورت میگیرد. که دانشگاه علوم پزشکی شاهرود توانسته است در محور ساختار تحقیقات و فناوری با مجموع امتیاز ۴۵۲ ، موفق به کسب رتبه اول در بین دانشگاه های تیپ سه شود. این محور از شاخصهای مطالعات کوهورت وبیوبانک، آزمایشگاه جامع تحقیقات، برنامههای ثبت، زیر ساخت فناوری، اطلاعات و انتشارات مجلات و ترجمان دانش، توسعه تحقیقات دانشجویی، اخلاق در پژوهش و توسعه ظرفیت انسانی تشکیل شده است.
مدیر توسعه پژوهش، ارزیابی تحقیقات و هماهنگی مراکز تحقیقاتی گفت: مطابق نتایج اعلام شده دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در شاخصهای اخلاق در پژوهش، کوهورت و بیوبانک موفق به کسب رتبه یک کشوری شده است.
دکتر شهربانو گلی بیان کرد: کسب رتبه یک کشوری در زمینه اخلاق در پژوهشهای پزشکی مرهون سیاست تصویب پایان نامه و طرح های مبتنی بر اصول کامل اخلاقی و نظارت اخلاقی بر اجرای صحیح آنها میباشد که با کارشناسی دقیق دبیر، اعضا و کارشناسان محترم کارگروه اخلاق انجام میشود. بدینوسیله از زحمات کلیه اعضا و همکاران کارگروه اخلاق در پژوهش در معاونت تحقیقات به علت پیگیری صمیمانه و پاسخگویی به موقع به پژوهشگران محترم قدردانی نموده و این موفقیت را به ایشان تبریک عرض می نمایم.همچنین به همکاران مطالعات کوهورت و ساختار بیوبانک دانشگاه نیز که با وجود شرایط پاندمی کرونا تمام تلاش خود را جهت ارائه خدمات مطلوب و مختلف ارائه نمودند نیز خدا قوت عرض نموده و از تمامی اقدامات آنها سپاسگزارم.
وی افزود: با توجه به شعار سال، تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها توجه به این مهم که اثرگذاری پژوهش از اهداف مطلوب تحقیقات و فناوری است بیش از پیش احساس می شود. از همه پژوهشگران محترم خواستارم که به ارائه طرح های کاربردی، تنظیم نتایج کاربردی پژوهش ها به صورت شفاف ضمن مشخص نمودن گروه هدف و ذینفعان، ارائه ترجمان دانش صحیح ما را در رسیدن به این مهم یاری رسانند تا بیشتر از گذشته شاهد بکارگیری نتایج پژوهشهای علمی در جامعه عزیزمان باشیم.
ایشان با بیان اینکه سایر محورها از جمله تولید دانش و علم وفناوری، محورهایی هستند که به شدت به فعالیتهای پژوهشی اعضای هیأت علمی و پژوهشگران دانشگاه وابسته هستند. با نگاه اجمالی به وضعیت تولید دانش در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود مشاهده میشود که نسبت مقاله به عضو هیأت علمی ۱.۸ در سال ۲۰۲۰ گزارش شده است از آنجایی که پژوهش از ارکان رشد و توسعه جامعه است ضمن تشکر از زحمات بی دریغ اعضای محترم هیات علمی بالینی در عرصه بالین ایشان را به همکاری بیشتر در بخش تحقیقات و فناوری دعوت نمودند.
نظر شما :