گزارش تفصیلی از برگزاری سومین دوره مدرسه تابستانی

۲۸ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۷ کد : ۲۹۶۰ اخبار
تعداد بازدید:۱۲۶۹
سومین دوره مدرسه تابستانی در تاریخ ۱۴ لغایت ۱۷ مردادماه سال ۱۳۹۸، در سه سطح مقدماتی، پیشرفته و فناور محور در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برگزار گردید.
گزارش تفصیلی از برگزاری سومین دوره مدرسه تابستانی

 در این دوره علاوه بر دانشجویان این دانشگاه، دانشجویان سایر دانشگاه ها از جمله سمنان، گلستان و بابل شرکت داشته ­اند. تعداد شرکت کنندگان در مجموع ۸۴ نفر بوده است که از این تعداد ۲۴ نفر متعلق به سایر دانشگاه ها بوده ­اند.

هدف از برگزاری این دوره، آشنایی دانشجویان با روش­های اساسی تحقیق و پژوهش شامل پروپوزال نویسی، نحوه ثبت طرح­ های تحقیقاتی، ثبت اختراع و ... بوده است. جهت دستیابی به این اهداف و با توجه به نیاز دانشجویان، کارگاه های مختلفی شامل پروپوزال نویسی، اخلاق در پژوهش، Case repot، cover letter، جستجوی مقدماتی، جستجوی پیشرفته و آشنایی با IRCT،RCT نویسی، فناوری و آشنایی با سامانه ثبت طرح های تحقیقاتی، بسته به نیاز دانشجویان، بصورت عمومی و اختصاصی هر رشته برگزار گردید.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، جناب آقای دکتر امامیان، در مراسم افتتاحیه مدرسه تابستانی ضمن تشکر از اجرای این دوره، اهداف و سیاست های پژوهشی کشور و دانشگاه را یادآور شدند و به بیان اهمیت پژوهش و ایجاد شور و انگیزه در دانشجویان جهت انجام فعالیت های پژوهشی پرداختند. همچنین ایشان، ضمن ابراز امیدواری از مثمر ثمر بودن برگزاری دوره های مدرسه تابستانی در سال های اخیر، بر تداوم حضور و فعالیت پژوهشی دانشجویان، در طول سال تحصیلی، تاکید داشته ­اند.

سرپرست کمیته تحقیقات دانشگاه نیز ضمن تشکر از حمایت معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در جهت برگزاری این دوره، خواستار به نتیجه رسیدن و تکمیل طرح های تحقیقاتی مصوب در این دوره بوده اند و تاکید نمودند تمامی پروپوزال ها و طرح های نوآورانه این دوره پس از ثبت، توسط دانشجویان تا مرحله چاپ مقاله و یا ثبت اختراع، با پشتیبانی کمیته تحقیقات دانشجویی ادامه یابد.

بنا به اظهارات دبیر کمیته تحقیقات دانشگاه، ماحصل برگزاری دوره ثبت ۲۷ طرح پژوهشی، ۱۰ طرح کارآزمای بالینی و ۱۰ اظهارنامه ثبت اختراع بوده است.

در پایان این دوره از فراگیران برتر در هر سطح تقدیر و تشکر بعمل آمد. اسامی فراگیران برتر در سطوح مختلف به قرار زیر است:

سطح مقدماتی: خانم مرضیه زهانی (بهداشت)، آقای کیان بیانی (پزشکی)، خانم زهرا صفری (پرستاری-مامایی)

سطح پیشرفته: آقای علی فلاحتی

سطح فناورانه: آقای علی لطفی

همچنین آزمون اخلاق در پژوهش بصورت آنلاین، طراحی شده توسط معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه، برای تمامی شرکت کنندگان این دوره برگزار شد و فراگیران برتر این آزمون در مراسم اختتامیه، مورد تقدیر قرار گرفته اند.

کلیدواژه‌ها: مدرسه تابستانه کمیته تحقیقات دانشجویی مدرسه تابستانی کارگاه پروپوزال نویسی ثبت اختراع


( ۱ )

نظر شما :