اعلام نتایج فراخوان ایدههای برتر دانشجویان شاهرود برای پیشگیری از تصادفات/ بهداشتیها خوش درخشیدند

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در گفتوگو با مفدا با بیان اینکه پس از آغاز پویش نه به تصادف اقدامات گوناگونی از سوی روابط عمومی معاونت برای آگاهیبخشی بهویژه در بین جامعه دانشگاهی انجام شد، ابراز کرد: ساخت فیلم، کلیپ، انجام مصاحبه با اساتید و افراد تأثیرگذار برای دعوت به پیوستن به پویش، تولید پوستر، اینفوگرافیک و پادکست از جمله این اقدامات است.
دکتر محبوبه خواجه با اشاره به انتشار فراخوان ایدههای دانشجویی اظهار داشت: مخاطب این فراخوان فقط دانشجویان علوم پزشکی نبودند بلکه با هماهنگیها و نامهنگاریهای انجام شده با دیگر دانشگاههای شهر شاهرود دانشجویان این دانشگاهها نیز به شرکت در مسابقه دعوت شدند.
وی افزود: از مجموع طرحهای ارسالی ۱۸ مورد حائز شرایط برای ورود به مرحله داوری بودند که از این تعداد ۱۰ اثر توسط دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی، هفت طرح از سوی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود و یک طرح از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود فرستاده شده بود.
با تأکید بر اینکه در برگزاری این رویداد تلاش شد از ظرفیتهای موجود در دانشگاه علوم پزشکی برای انجام داوری ایدههای ارسالی بهره گرفته شود، تصریح کرد: جمعی از اساتید دانشگاه که دارای تخصص و تجربه در حوزه مورد نظر بودند، برای داوری آثار با معاونت فرهنگی و دانشجویی همکاری کردند که جای قدردانی دارد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود به همکاری مفدا با مرکز تحقیقات علوم رفتاری و اجتماعی در سلامت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود نیز اشاره کرد و گفت: اساتید این مرکز به دلیل فعالیت آزمایشگاه شبیهساز رانندگی به طور تخصصی به موضوع تصادفات میپردازند و قرار است نتایج پژوهشهای انجام شده در مرکز تحقیقات برای تولید محتوا در اختیار مفدا قرار گیرد.
انتخاب طرحهای دانشجویان رشته بهداشت
دکتر خواجه درخصوص نتایج داوری این فراخوان نیز یادآور شد: پس از داوری ایدههای ارسالی و بررسی شاخصهای مورد نظر در نهایت ۲ طرح دانشجویان رشته بهداشت عمومی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با عنوان «یار هوشیار» از زهرا صدری به عنوان رتبه نخست و «چراغ ایمن» از فاطمه زهرا شفقی به عنوان رتبه دوم انتخاب شدند.
وی با تأکید بر اینکه نوآوری به عنوان مهمترین عامل در کنار دیگر شاخصها ملاک انتخاب طرحهای برتر بود، تصریح کرد: به این ترتیب با درنظر تمامی موارد فقط ۲ طرح به عنوان برگزیده معرفی شدند و چندین ایده دیگر نیز شایسته تقدیر بودند که با لوح سپاس از صاحبان آنان قدردانی خواهد شد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ادامه داد: طرح «همیار جاده» از نیلوفر کاظمیمنش دانشجوی پرستاری دانشگاه علوم پزشکی و ایدههای ارسالی از الهه مشهدی دانشجوی کارشناسی ارشد برق دانشگاه صنعتی و نیز امیرحسین فرامرزی دانشجوی رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود نیز شایسته تقدیر شناخته شدند.
دکتر خواجه با بیان اینکه ایدههای برتر از طریق پایگاه خبری مفدا به دیگر دانشجویان نیز معرفی میشود، افزود: معاونت فرهنگی و دانشجویی این آمادگی را دارد که این طرحها را در صورت تمایل صاحبان ایده برای همکاری بیشتر به مرکز رشد فناوری سلامت و نیز مرکز تحقیقات علوم رفتاری و اجتماعی در سلامت دانشگاه نیز معرفی کند.
با تشکر از تمامی شرکتکنندگان در این فراخوان ابراز امیدواری کرد با انجام پژوهشهای علمی در کنار آگاهیبخشی به مردم و فرهنگسازی بیشتر بتوان گام بزرگی در کاهش تصادفات و حفظ جان هموطنان برداشت.
نظر شما :