دانشجویان علوم پزشکی شاهرود برای سفر اربعین کمک هزینه ۲ میلیون تومانی دریافت می‌کنند

۲۵ تیر ۱۴۰۴ | ۰۸:۱۳ کد : ۲۰۷۰۳ اخبار و اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۱۱
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شاهرود از پرداخت کمک هزینه ۲۰ میلیون ریالی به دانشجویان مشرف شده به سفر اربعین خبر داد.
دانشجویان علوم پزشکی شاهرود برای سفر اربعین کمک هزینه ۲ میلیون تومانی دریافت می‌کنند

دکتر محبوبه خواجه در گفت‌وگو با مفدا شاهرود، بااعلام این خبر اظهار داشت: با تصمیم ستاد اربعین دانشگاه و به منظور فراهم شدن امکان بهره‌مندی آرزومندان از این سفر معنوی، مقرر شد به دانشجویانی که به پیاده‌روی اربعین مشرف می‌شوند، کمک هزینه اعزام به مبلغ ۲۰ میلیون ریال پرداخت شود.

وی درخصوص نحوه دریافت این کمک هزینه نیز ابراز کرد: دانشجویان عزیز بعد از سفر اربعین، برای دریافت این کمک هزینه می‌توانند اصل گذرنامه و رونوشت صفحه ورود و خروج را به امور فرهنگی دانشگاه تحویل دهند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود یادآور شد: استفاده از وام اربعین بر اساس قوانین صندوق رفاه برای دانشجویان واجد شرایط هم مقدور خواهد بود.

به گزارش مفدا، سال گذشته ۱۲۸ تن از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در قالب ۳ دستگاه اتوبوس برای شرکت در راهپیمایی اربعین به مرز خسروی اعزام شدند.

کلیدواژه‌ها: اربعین دانشگاه دانشجویان کمک هزینه هزینه شاهرود


نظر شما :