آرشیو اخبار

برگزاری کارگاه آشنایی با تهدیدات سایبری و فضای مجازی در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

برگزاری کارگاه آشنایی با تهدیدات سایبری و فضای مجازی در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، کارگاه آموزشی «آشنایی با تهدیدات سایبری و فضای مجازی» با هدف ارتقای سطح آگاهی و سواد سایبری کارکنان و فعالان حوزه سلامت، به همت دبیرخانه پدافند غیرعامل دانشگاه و با همکاری حوزه خیرین و مشارکت‌های مردمی و مشارکت پلیس فتا شهرستان شاهرود برگزار شد.

ادامه مطلب
داور بخش هنری جشنواره قرآنی وزارت بهداشت:

جشنواره قرآنی نباید هنر را به یک رقابت صرف تقلیل دهد

مهران ذوالقدر با اشاره به نقش هنر در پیوند دانشجویان با مفاهیم قرآنی گفت: حضور رشته‌های هنری در جشنواره‌های قرآن و عترت را نباید صرفاً یک رقابت هنری دانست؛ چراکه دانشجو در فرایند خلق یک اثر قرآنی، با آیه همراه می‌شود و فرصت می‌یابد با آن تأمل و زندگی کند.

ادامه مطلب
به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود: بیماری‌های غیرواگیر سهم بیشتری در سلامت مردم پیدا کرده‌اند

دکتر محمدحسن امامیان رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، در مراسم بزرگداشت روز بهورز و تجلیل از بهورزان این دانشگاه، با تبریک این مناسبت و قدردانی از حضور بهورزان و خانواده‌های آنان، اظهار کرد: باعث افتخار است که فرصتی فراهم شد تا در کنار زحمتکشان و نیروهای خط مقدم جبهه بهداشت حضور داشته باشیم و از خدمات ارزشمند آنان تجلیل کنیم.

ادامه مطلب

معاون استاندار و فرماندار ویژه شاهرود: بهورزان در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نقش مهمی دارند

دکتر آصفری معاون استاندار سمنان و فرماندار ویژه شاهرود در آیین گرامیداشت روز بهورز از تلاش‌های بی‌وقفه بهورزان در حوزه سلامت و آگاهی‌بخشی به جامعه تقدیر کرد.

ادامه مطلب
به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه

تأکید مدیر مرکز آموزش بهورزی و بازآموزی برنامه‌های سلامت بر رویکرد مسئله‌محور بهورزان در شناسایی نیازهای جامعه

مرضیه رضایی مدیر مرکز آموزش بهورزی و بازآموزی برنامه‌های سلامت در آیین گرامیداشت روز بهورز ضمن تبریک این مناسبت از خدمات و تلاش‌های ارزشمند بهورزان در سراسر کشور و به‌ویژه شهرستان شاهرود قدردانی کرد.

ادامه مطلب